Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.4/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.4
  • Wyposażenie
    9.7
  • Czystość
    9.7
  • Obsługa
    8.6
  • Cena / Jakość
    9.6

Pozostałe oceny

9.2
wiesiu, 08-05-2009

Pełen profesjonalizm, internet, kablówka, duży plac zabaw,. Warto przyjechać Polecam

8.2
Gość AIDY, 02-08-2010

Polecam AIDĘ! Rewelacyjne położenie, nowe bardzo ładnie wyposażone domki, ośrodek zadbany, czysty i bezpieczny! Monitorowany parking i plac zabaw! Rewal urokliwy, idealny dla młodzieży jak i rodzin z dziećmi! Jedyny minus to pan zajmujący sie w sezonie ośrodkiem! Zero uśmiechu i kontaktu z gośćmi, jakby pracował za karę!

9.2
Bogdan, 11-01-2015

Polecam ośrodek AIDA w Rewalu, gdyż spędziliśmy tam z rodziną bardzo miłe chwile. Fajna atmosfera, czysto na zewnątrz, ale przede wszystkim czysto w domkach, dlatego szczególnie polecam ośrodek AIDA, jako miejsce wypoczynku nawet z małymi dziećmi. Jest plac zabaw, który gwarantuje wiele atrakcji dla dzieci, a wszędzie wiele zieleni i kwiatów. Chętnie wrócimy tu ponownie. POLECAM

10.0
Aga B, 08-11-2015

Cudowne miejsce na wakacje z dzieciaczkami Plac zabaw monitorowane - duży plus Wyposażenie ośrodka duży plus Położenie w niedalekiej odległości od plaży duży plus Przemili właściciele duży plus Polecam każdej rodzinie z dziećmi

10.0
A.M., 15-11-2015

Świetne domki, pięknie i nowocześnie urządzone, czyste i pachnące. Po prostu rewelacyjne dla całych rodzin z małymi dziećmi jak i większymi. Jesteśmy bardzo zadowoleni.; -)

10.0
Gregor Ciesielski, 06-06-2016

Bardzo wspaniałe miejsce na wypoczynek z dziećmi! Domki bardzo, bardzo czyste, wyposażone dosłownie od A do Z: o)! Bardzo miłe zaskoczenie! Właściciele bardzo mili, pomocni! Pozdrawiamy!

9.2
Anonim, 23-09-2019

Ogólnie wszystko zapowiadało się świetnie. Jednak jeśli ktoś ma małe dziecko rok, dwa. To nie zgodzę się że plac zabaw jest bezpieczny. Dziecko może wylecieć. Dla starszych dzieci na pewno się sprawdza. Domki są bardzo ciasno położone obok siebie. Wszystko słychać, zero prywatności. Brakuje również jakieś bramki na tarasie, która by się sprawdziła, przy psach, a w szczególności przy małych dzieciach. Blisko do plaży, toszke dalej do centrum, ale nam takie spacerki nie przeszkadzały. Możliwość nieodpłatnego skorzystania z wypożyczalni rowerów. Obsługa bardzo miła. Możliwość skorzystania z mini kina trochę słaba, ponieważ starsze dzieciaki, młodzież grają ciagle na konsoli. Skorzystanie z trampoliny też graniczylo z cudem, gdyż dzieciaki tam siedziały i grały w karty. Polecam dla rodzin z starszymi dziećmi. A my kiedyś wrócimy, tylko jak nasz maluch będzie starszy.

Pogoda

Pogoda Rewal na dziś: 11-04-2021

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 2 5 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 3 6 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 4 15 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 13 17 °C